Om oss

Sture Larssons Måleri är Gotlands äldsta måleriföretag. Bolaget startades 1947 av målarmästare Sture Larsson i Vallstena socken på Gotland. Sedan 1950-talet är bolaget etablerat i Visby. Vi har hela Gotland som arbetsfält, inklusive Gotska Sandön.

Traditionella målare och servicemålare
Du som kund ska bli nöjd och vilja komma tillbaka till oss. För att kunna leverera ett förstklassigt resultat i varje uppdrag har vi samlat många olika kompetenser i bolaget. Bland våra 30 medarbetare finns både traditionella målare och servicemålare.

Vad vill du att vi ska måla?
För varje projekt sätter vi ihop ett skräddarsytt team. Har vi inte kompetensen själva i någon del anlitar vi någon av våra underentreprenörer. Vill du ha något målat eller kanske bara höra vad vi kan erbjuda? Kontakta någon av våra projektledare.

Välkommen att kontakta oss på Sture Larssons Måleri!

image

Måleri

Vi utför alla i branschen förekommande arbetsuppgifter både ut- och invändigt, renovering och nybyggnation. Vi har också stor kunskap och erfarenhet av äldre måleritekniker som pappspända tak, dekorationsmålning mm.

Vill du ha hjälp med vackra putsade innerväggar, som är karaktäristiska för ön, har vi också stor kompetens inom den tekniken. Kvalitet, hög kompetens och pålitlighet är kärnvärden som bidragit till vårt goda renommé. Vår affärsidé är att vi alltid ska vara minst ”en nyans starkare” än våra konkurrenter.

Läs mer om måleri

Nyanser & Tips

Vi utför både små och stora uppdrag till såväl företag som privatpersoner. Här ser du arbeten som vi utfört och andra saker som händer hos oss. Följ oss gärna på Instagram.

image

ROT-avdrag

ROT-avdraget ger dig möjlighet till 30% skattereduktion på kostnaden för arbeten upp till 100 000 kr per år. På rotavdrag.se och skatteverket.se kan du se vad som gäller.

Läs mer
image

Certifiering

Genom att certifiera vår koncerns bolag så skapar vi förutsättningar för att leva upp till förväntningar och krav som kunderna har på oss som leverantör.

Läs mer
image

Inspiration

Vilka tapeter ska jag välja eller vilket kakel passar bäst i badrummet? På Hagbloms/Harryssons Färghandel finns massor av tips och länkar som väntar på dig!

Läs mer
image

Vad kostar det?

Hur dyrt är det egentligen att måla om? På vår sida ommalning.nu har vi samlat exempel på kostnader för olika arbeten. Här kan du även få en gratis offert!

Läs mer
image

Hagblomgruppen

Hagblomgruppen har anor från 1920-talet och är för närvarande ett av de större måleriföretagen i Sverige. Vi har idag ca 450 årsanställda med en omsättning på ca 500 Mkr.

Läs mer
image

Lediga jobb

Vi söker ständigt efter kompetenta målare eller golvläggare som kan göra oss ”en nyans starkare”. Titta vilka företag i vår koncern som söker personal just nu.

Läs mer

Kontakta oss

offert

  Fyll i koden:captcha

  Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Sture Larssons Måleri
  Box 1048
  Hantverksgatan 7
  621 21 Visby
  0498 -21 86 09 0498 -21 19 10 info@sturelarssonmaleri.se